Unite Gallery

Bij Autobedrijf van Geel staat persoonlijke aandacht voorop.

'Het vertrouwen van je klanten werkt prettig'

Bij Autobedrijf van Geel kan men terecht voor alle voorkomende reparaties, onderhoud, APK-keuring, in- en verkoop, schadereparatie en verhuur van zowel auto’s, bestelbussen, bak- en aanhangwagens. De sterke punten zijn daarbij de persoonlijke aandacht, het leveren van kwalitatief goede werkzaamheden en bovenal open en eerlijk naar de klanten toe. Klanten zijn bij ons altijd welkom in de werkplaats, ze mogen zien wat er met hun auto gebeurd. Bijna alle klanten kennen we van naam. Wij weten wie we aan de lijn hebben. Het vertrouwen van je klanten werkt prettig.

Bij Autobedrijf van Geel kan men niet alleen terecht voor alle voorkomende werkzaamheden en reparaties, maar zeker ook voor verhuur en aankoop. Autobedrijf van Geel is dus in zekere zin een voortzetting van autobedrijf Wijnand van den Berg eveneens uit Hoeven.

 

 

 MG 5750

 

 

marcmetgrijzepolo  

Geschiedenis

Begin september 2017 heeft Autobedrijf van Geel aan De Hoge Akker haar deuren geopend. Directeur/eigenaar Marc van Geel besloot, na het plotselinge overlijden van Wijnand van den Berg van het gelijknamige autobedrijf en na goed overleg met chef werkplaats Dennis Schouw, om het bedrijf onder zijn eigen naam en op een andere locatie voort te zetten. Marc Is zijn gehele leven al werkzaam in de autobranche. Naast zijn eigen bedrijven Autoschade Roks en nu dus Autobedrijf van Geel, is hij tevens franchisenemer van het autoverhuurbedrijf Autohopper.

 

 

Bedrijfspand

Bij de overname van autobedrijf Wijnand van den Berg had van Geel wel de klanten, het personeel en de inventaris maar geen bedrijfspand. Echter aan De Hoge Akker, pal naast de grond waar eerder Wijnand met nieuwbouw begonnen was, stond een pand waarin opslag van auto-onderdelen was ondergebracht, te koop. In minder dan geen tijd heeft het bedrijfspand een opfrisbeurt gehad, is de werkplaats ingericht, het hekwerk geplaatst en is buiten alles aangestraat. Dit alles zodat het bedrijf na het verkrijgen van de sleutel op 14 augustus 2017, begin september hetzelfde jaar al open kon gaan. De verkoop van auto’s wordt gewoon voortgezet. Het terrein komt al snel vol te staan met jonge, gebruikte occasions. Bovendien zoeken wij van Autobedrijf Van Geel zelfs voor onze klanten naar auto’s!

    MG 5747